Title Image

FRISSE IDENTITEIT EN WEBSITE VOOR MAGNIV, DE KWALITEITSPROFESSIONALS IN DE FINANCIËLE DIENSTVERLENING.

Moderne en frisse website waar opdrachtgevers en professionals kennismaken met Magniv, detacheerder voor de financiële dienstverlening.

Zusteronderneming

Magniv is een zusteronderneming van Acumen BV, de Nederlandse expert op het gebied van procesoptimalisatie bij verzekeraars. Waar Acumen zich richt op de verkoop van haar propositie, gaat Magniv zich richten op de detachering van professionals. Beide zijn aan de slag bij de Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen en vullen elkaar aan op de zakelijke markt.

 

Identiteit

Voor Magniv heeft Studio Kordaat de identiteit ontwikkeld. De uitstraling moest jong & fris zijn en toch zakelijk en professioneel ogen. De afgeronde hoeken en frisse kleuren vertegenwoordigen deze kenmerken. De ‘n’ in het logo refereert aan de inhoudelijke betekening van Magniv, waar deze staat voor ‘vergroten’, magnifiek’ en ‘magneet’. Als laatste is er een knipoog naar het zusterbedrijf Acumen gemaakt, door visueel een link te maken naar de huisstijl van Acumen. Het puntje op de i is hierin terug te vinden en doet zelfs denken aan een vergrootglas, des te relevanter voor Magniv.

 

De structuur van de website houdt rekening met de verschillende doelgroepen van de detacheerder. Deze uiteenlopende groepen (opdrachtgevers en professionals) zijn beide op zoek naar verschillende informatie en moeten goed bediend worden. Deze groepen worden daarom ook direct aangesproken d.m.v. ‘werken bij Magniv’ en ‘vacatures’ en anderzijds direct d.m.v. ‘ik ben opdrachtgever’. De professionals kunnen direct op de website hun sollicitatie uploaden, zodat Magniv een rappe doorloop heeft voor haar sollicitanten.

 

Bezoek de Magniv-site.

magniv, kordaat, ontwerp, grafisch, leiden

Wil je ook zo’n mooie website?

Maak een afspraak