Title Image

OP EXPEDITIE OP EEN GIGANTISCH BORDSPEL

Een bordspel vol verrassingen van groot formaat! Je personage is gestrand en moet diverse opdrachten doen en vaardigheden behalen om met de kapitein over te mogen varen naar het eiland.

Spelontwikkeling

Samen met Nieuwenburg Sfeer & Events en illustrator Tom van der Heiden ontwikkelden we in opdracht een enorm bordspel in gelimiteerde oplage. Het bord is 100 x 100 centimeter groot (zo groot had de drukker ze nog nooit gemaakt) en wordt vergezeld met personage pionnen, personage kaarten met de omschrijving van je karakter, opdrachtkaarten, vragenkaarten, muntgeld en beloningen als bewijs van de te behalen opdrachten. Illustrator Tom maakte van de karakters en het eiland een levendig geheel. Het bordspel is gerealiseerd door Be-ink uit Hoofddorp.

 

Spel

Samen met je medespelers ben je in de race om het ultieme eiland te bereiken. In een hevige storm zijn jullie schepen vergaan en zijn jullie aangespoeld op een eiland vol met uitdagingen. Het doel is om het kleine eiland te bereiken en dat doe je door een plekje te bemachtigen op het schip van Kapitein Roodbaard. De kapitein neemt je alleen mee als je aan de eisen van je personage voldoet en dus de te behalen opdrachten hebt voldaan!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak