WAT WIJ DOEN
GRAPHIC DESIGN MET EEN NO-NONSENSE MENTALITEIT

We houden van aanpakken en kenmerken ons graag door een persoonlijke aanpak te hanteren. Wij denken mee met klanten alsof we in hun schoenen staan. Zo bekijken we ieders behoeften, middelen en doelen om tot een passende oplossing te komen.

Proces

Wij schuiven graag aan om bij de start van een traject aanwezig te zijn en een samenwerking van begin tot eind mee te maken en te begeleiden. We verdiepen ons in uw bedrijf en dienst/product en zijn uw gesprekspartner voor verschillende uitdagingen. U stelt misschien een vraag aan ons, maar schrik niet als wij ook vragen aan ú stellen. Vanuit een helder uitgangspunt pakken we dit door.

Onze diensten

Wij verlenen diensten aan uiteenlopende organisaties, bedrijven en merken. De aard van de dienst kan variëren van een brainstormsessie om nieuwe ideeën te genereren, concept, strategie en graphic design van een identiteit of campagne, ontwerp en bouw van websites en mobiele applicaties tot de vormgeving van brochures of jaarverslagen. Belangrijk is dat het medium het doel heiligt.

Netwerk

Veel diensten voor een klein bureau? Nee, voor diverse diensten werken wij samen met mensen die ook graag kordaat zijn. Zo zorgen we ervoor dat we altijd samenwerken met iemand uit ons netwerk die perfect bij uw opdracht past.

visitekaartjes letterpress
studio kordaat leiden

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak