WIJ ZIJN KORDAAT,
EEN CREATIEF BUREAU IN LEIDEN

Wij zijn Kordaat: een creatief bureau in Leiden voor branding, grafisch ontwerp en communicatie. We werken voor merken met ambitie, zakelijk en cultureel, groot of klein.

We houden van aanpakken en kenmerken ons graag door een persoonlijke aanpak te hanteren. Wij denken mee met klanten alsof we in hun schoenen staan. Op deze manier bekijken we ieders behoeften, middelen en doelen om tot een passende oplossing te komen.

 

Wij schuiven graag aan om bij de start van een traject aanwezig te zijn en een samenwerking van begin tot eind mee te maken en te begeleiden. We verdiepen ons in uw bedrijf en dienst/product en zijn uw gesprekspartner voor verschillende uitdagingen. U stelt misschien een vraag aan ons, maar schrik niet als wij ook vragen aan u stellen. Vanuit een helder uitgangspunt pakken we dit door.

ONS TEAM

eric van der zwet

Eric van der Zwet
Eigenaar/Ontwerper

 

Met een jarenlange werkervaring in diverse branches dé allrounder van Kordaat voor zowel on- en offline ontwerp. Houdt van wielrennen en speciaalbiertjes.

marit turk

Marit Turk
Eigenaar/Ontwerper

 

Is ontwerper, maar is net zo lief degene die alles regelt. Zorgt voor balans tussen ontwerp en inhoud. Heeft een grote passie voor beeldcultuur en design.

carlijn stortelder

Carlijn Stortelder
Ontwerper

 

Carlijn is na haar studie aan de Academie Minerva Groningen verhuisd vanuit de Achterhoek naar Leiden en is nu onze rots in de branding voor grafische klussen.

ilze van aalst

Ilze van Aalst
Stagiaire Grafisch vormgeven

 

Onze stagiaire! De komende 5 maanden loopt Ilze bij ons stage als Grafisch vormgever. Ilze is een zeer kundige illustrator en goed met elk programma, die komt er wel!

Benieuwd naar onze projecten?

Bekijk ons werk